Creatieve soos De Klup Barneveld

Creatieve soos, zaterdags van 14.15 uur tot 16.00 uur worden de deelnemers uitgedaagd om sportief, creatief en ontspannend bezig te zijn maar…..gezelligheid staat voorop. De creatieve soos is in ons gezellige Kluplokaal van Villa 29, Nieuwe Markt 8 te Barneveld. Onze vrijwilligers hebben alle materialen al klaargezet en de koffie, thee en limonade, natuurlijk met iets lekkers, staan al klaar. Nadat iedereen is begroet en van drinken is voorzien kan er begonnen worden. De deelnemer kan kiezen uit schilderen, sjoelen, puzzelen, spelletjes of bijvoorbeeld muziek luisteren en lekker kletsen. Één keer per maand wordt er muziek gemaakt. Geweldig om het talent onder de deelnemers te zien en te horen. Om 15.30 uur worden de deelnemers door onze vrijwillige chauffeurs, met dank aan vervoerscoördinator Simone, naar huis of naar de woongroep teruggebracht.