Vrijwilligers

Join De Klup! Word vrijwilliger!

Onze vrijwilligers zijn onbetaalbaar!

Stichting De Klup kan alleen bestaan met de enthousiaste inzet van de vrijwilligers. Op dit moment zijn er ruim 30 vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten om de Klupleden een stukje extra plezier in hun leven te geven. Daar komt best iets bij kijken.

De planning die gemaakt moet worden om de Klupleden tijdig bij de activiteiten te krijgen, de begeleiding bij het omkleden en het zwemmen, de volledige invulling van de creactieve soos en de Kook-Eet-Klup, de organisatie en begeleiding van de jaarlijkse uitjes en ga zo maar door. Evenzo belangrijk is het plezier waarmee de activiteiten met de deelnemers worden gedaan. Onze vrijwilligers zijn dan ook onbetaalbaar! Vrijwilligers in alle leeftijdscategoriën die vanuit hun hart De Klup een hechte club maken.

Join De Klup! Word vrijwilliger!

Wil jij ook vrijwilliger worden? Van harte nodigen we je uit om kennis te komen maken en in overleg een keer mee te draaien met de activiteit die het beste bij je past. Ben je enthousiast geworden dan ontvang je van De Klup informatie over de aanstelling als vrijwilliger, de opgestelde gedragsregels en een vrijwilligersovereenkomst. Vervolgens wordt er een VOG* aangevraagd en…. welkom bij De Klup. Wil je vrijwilliger worden of informatie ontvangen, vul dan het formulier in onder het kopje contact.

*Al onze vrijwilligers beschikken over een VOG, Verklaring Omtrent Gedrag. De Klup voldoet aan de gestelde criteria van het CIBG m.b.t. het preventie- en integriteitsbeleid en kan alle vrijwilligers gratis van een VOG voorzien.