Zwemmen De Klup Barneveld

Zwemmen, elke zaterdag van 13.15 tot 14.00 uur genieten de Klupleden van het zwemmen in de Veluwehal. Heerlijk spelletjes doen, waterpolo spelen of gewoon lekker chillen. Onze Klupzwemmers worden door een groep vrijwillige chauffeurs, met dank aan vervoerscoördinator Simone, naar het zwembad gebracht waar onze vrijwilligers om 13.00 uur klaar staan voor een warm onthaal. Nadat iedereen is omgekleed gaan de deelnemers en vrijwilligers het zwembad in. Naast spelletjes doen of gewoon lekker chillen in het warme water wordt er ook een stevig potje waterpolo gespeeld en natuurlijk kan er ook een baantje getrokken worden in het grote bad. Deelnemers die jarig zijn geweest worden in een kring toegezongen en nat gespetterd. Vervolgens is er nog even tijd om te kletsen. Daarna gaat de groep douchen, aankleden en….op naar de soos!