Andere activiteiten De Klup Barneveld

Andere activiteiten, jaarlijks worden er meerdere activiteiten georganiseerd waarbij de deelnemers en de vrijwilligers enorm genieten.

Elk jaar organiseert De Klup een uitje voor alle deelnemers en vrijwilligers. Of het nu varen is met een pannenkoekenboot, een heuse veiling bij het pluimveemuseum met diner en muziek, met z’n allen naar de dierentuin of een voorstelling van Goedgemutst Lunteren, het is altijd afgestemd op de mogelijkheden van onze deelnemers en iedereen heeft er enorm veel zin in. Dankzij de Rotary Barneveld worden jaarlijks alle deelnemers uitgenodigd om te komen paardrijden bij Manege en Ponypark de Burght. Een enorme beleving voor onze deelnemers die echt op een paard mogen rijden, mogen borstelen en zelfs nog patatjes en drinken krijgen aangeboden.

Een ander jaarlijks hoogtepunt is de sinterklaasviering waarbij de sint en zijn pieten naar het Kluplokaal in Barneveld komen, natuurlijk met een zak vol pepernoten. Na het zingen van alle bekende sinterklaasliedjes ontvangt iedereen van sinterklaas, soms met een persoonlijk verhaal, een cadeautje. De kerstviering is één van de mooiste moment van het jaar. Natuurlijk is er warme chocomelk maar het kerstverhaal en de mooie kerstliedjes als Stille nacht, Heilige nacht ontroeren iedereen. Kerst zoals kerst hoort te zijn. Samen met de deelnemers en vrijwilligers is het ieder jaar weer een feest om het Kind in de kribbe te verwelkomen. Oprechte emotie raakt je in het hart.